“ТОП 100: Майбутнє України. Діти” 2019: як це було?

Казковість, феєричність, захоплення – саме ці слова якнайкраще підходять для описання емоцій від гала-концерту, присвяченого рейтинговому проекту «Топ 100: Майбутнє України. Діти».

Шостого липня, у Грецькому парку м. Одеси відбулася довгоочікувана подія цього літа – вручення премій маленьким, але неймовірно талановитим зірочкам проекту «Топ 100: Майбутнє України. Діти». Нарешті ми дізналися, наскільки глибока кроляча нора, поринувши у казкову атмосферу свята у стилі «Аліси в Країні Чудес».

Генеральний продюсер проекту – Біла Королева Ельвіра Гаврилова – цього разу перевершила усі можливі сподівання. Такого розмаху і уваги до деталей, за словами маленьких фіналістів, їх батьків і зіркових гостей, — не очікував ніхто! Давайте ще раз поринемо у казку і згадаємо, як усе було!

Почнемо ми свою розповідь з того, що це вже другий за рахунком рейтинговий проект «Топ 100: Майбутнє України. Діти» від Ельвіри Гаврилової, та шостий – у серії рейтингів «Гордість та Краса». З кожним новим гала-концертом свято стає ще більш помпезним, а зіркові гості – ще блискучішими!

Рівно о 16:00 до Грецького парку почали з’їжджатися перші гості — маленькі фіналісти зі своїми батьками, зірки вітчизняного і зарубіжного шоу-бізнесу, відомі політики, бізнесмени та інші поважні гості: сім’я українського політика і громадського діяча Сергія Ківалова, спадковий барон Олександр Занзер, екс-холостяки та відомі селебрітіс Іраклі Макацарія і Сергій Мельник, Георгій Делієв з дружиною Катериною, співачка Анна Добриднєва, сім’я Кіше, медіа-гігант Олександр Козир із сім’єю, засновники «Європейської юридичної групи «Дипломат» Наталія та Сергій Бондарчуки з донькою, обличчям проекту — Анастасією та багато інших. На них чекала казкова, єдина в своєму роді рожева килимова доріжка, стилізовані під «Алісу в Країні Чудес» фотозони, святковий стіл, що за своїм сервіруванням нагадував стіл Капелюшника, маса сюрпризів і приголомшлива розважальна програма.

Читайте также:   Селін Діон випустить документальний фільм про своє життя

Ведучими заходу стали Катерина Кжемановська в образі Аліси і Діма-Казковий-Капелюшник Коляденко.
Перед самісінькою церемонією нагородження на гостей чекав ще один приємний сюрприз — господарка вечора, Біла Королева Ельвіра Гаврилова, зіграла партію у живі шахи із Капелюшником Коляденком.

Варто зазначити, що на урочистому гала-концерті був встановлений особливий дрес-код: дівчата були вдягнені у бальні плаття принцес, а хлопчики — у елегантні костюми і краватки-метелики, тож були схожі на справжніх принців та принцес, під стать заходу.

І ось ведучі – Шляпник та Аліса – починають запрошувати на сцену фіналістів у різних номінаціях: «Діти-індиго», «Моделінг», «Ерудиція», «Хореографія і акторська майстерність», «Спорт», «Мистецтво», «Блогери», «Вокал», «Особливі премії», а також «Обличчя обкладинки», яких цього року виявилось аж двоє — спортсменка, фотомодель і актриса Анастасія Бондарчук, а також юна плавчиня, різнобічно розвинена дівчинка — Карина Симонян.
Фіналістам у кожній з номінацій вручали премії і дарунки відомі особистості, представники бізнесу, політики і мистецтва. Деякі почесні гості, на превеликий жаль, не змогли бути присутніми на святі, щоб вручити премії діткам. Так, наприклад, Сергій Гончарук, лікар-стоматолог вищої категорії, засновник кліники «Odesa’s First Private Dental Center», хоч і не зміг бути особисто присутнім на церемонії нагородження, але зазделегідь підготував для володарки премії «Особлива» Аліни Мандажи чуйне привітання.

Читайте также:   Анастасия Бондарчук, главная героиня фильма "Случай в отеле Уолл Стрит", на 74-м Каннском Кинофестивале

Усі дітки отримали почесні таблички фіналістів рейтингу ТОП 100, дарунки від спонсорів та неймовірні враження. Головним призом стала подорож до Діснейленду від «Тартус Тур». Також серед дарунків варто відзначити полосу в журналі «Financoff», сертифікати на $1000 від Богдана Троцько, глави ГК форекс-компанії, сертифікати на зйомки відеороликів і рекламні кампанії від Богдана Терзі, співпродюсера проекту та засновника рекламної компанії Amillidius, смачні дарунки від ТМ «Малятко» та «Rich Kids», безкоштовне солодке морозиво від ТМ «Ласунка», а також від салону брендової електроніки «Istop» – модні, сучасні гаджети.

Організаторка і муза проекту Ельвіра Гаврилова виказала величезну подяку усім спонсорам і партнерам за поміч: івент-агентству «DreamWay» і особисто Владі Бариній – за дивовижну організаційну роботу, Катерині Македонській – за чудовий сценарій, «Marina Gabbana Event Group», «Good Idea» та «Mostana Flowers» – за чудовий тематичний декор, охоронному агентству «САМСОН» – за порядок під час проведення заходу, Дімі Коляденко і Катерині Кжемановській – за казкове проведення вечора, дилеру BMW, компанії «Emerald Motors» – за логістику, мережі ресторанів «Pizza&Grill» – за неодноразову поміч у організації і, авжеж, усім гостям, які вшанували своєю присутністю церемонію нагородження у цей теплий липневий день.

Читайте также:   Фіналіст проекту «Танці з зірками» Олександр Прохоров розповів про підготовку до фіналу шоу (ФОТО)

Наприкінці свята ніхто не бажав розходитись, адже усі чекали на виступ хедлайнера цього вечора — відомого європейського продюсера, співака і музиканта Рея Хортона. Його виступ спровокував справжній фурор, адже виконавець запрошував усіх бажаючих на сцену. Співали, стрибали і танцювали усі – і діти, і дорослі.
Свято тривало до пізнього вечора, а гості, залишаючи Грецький парк, не шкодували компліментів.

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *