Старша дочка Білла Гейтса виходить заміж

Під час відпочинку в горах коханий Дженніфер зробив їй пропозицію

Старша дочка засновника Microsoft Білла Гейтса – 23-річна Дженніфер оголосила про заручини зі своїм хлопцем єгипетським жокеєм Наелем Нассаром. Пропозицію спадкоємиці одного з найбагатших людей світу він зробив під час їх відпочинку в горах, де пара каталася на лижах. Радісною новиною дівчина поділилася в Інстаграм.

– Наель Нассар, ти єдиний у своєму роді. Ти убив мене наповал в минулі вихідні, здивувавши мене в самому значущому для нас місці. Я не можу дочекатися, щоб разом провести залишок життя, навчаючись, розвиваючись, сміючись і люблячи один одного. Так, в мільйон разів більше, ніж раніше, – написала вона.

Читайте также:   Лілі-Роуз Депп і The Weeknd зіграють в новому серіалі HBO The Idol

Наречений Дженніфер на своїй сторінці в соцмережі зізнався, що тепер відчуває себе найщасливішою людиною.

– Вона сказала “так”! Я відчуваю себе  найщасливішим чоловіком у світі. Дженн, ти все, що я тільки міг собі уявити. Я не можу дочекатися, щоб продовжити рости разом у цій подорожі під назвою життя, і я просто не можу уявити собі своє життя без тебе. Я люблю тебе більше, ніж ти можеш собі уявити, і дякую тобі за те, що завдяки тобі кожен день здається мені сном, – поділився він.

Дженніфер і Наель зустрічаються вже кілька років. Свої відносини закохані ніколи не приховували й ділилися спільними фото з підписниками. Обранець дочки Гейтса професійно займається верховою їздою. На одних з перегонів Нассар виграв мільйон доларів. Його батьки управляють фірмою з архітектури та дизайну в Кувейті. Дженніфер також любить покататися на конях і бере участь у змаганнях. Пара разом закінчила Стенфорд (факультет економіки і менеджменту), де й познайомилася.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *