Ріанна пожертвувала $2,1 млн на допомогу жертвами насильства в самоізоляції

Самоізоляція і карантин, в умовах яких живуть зараз люди по всьому світу, найбільш страшні для тих, хто опинився замкнений зі схильними до насильства партнерами. У країнах Європи, Азії, а також Латинської та Північної Америки вже зафіксовано зростання звернень зі скаргами на домашнє насильство

Поп-зірка Ріанна пожертвувала $2,1 млн до фонду мера Лос-Анджелеса, ці гроші призначені для допомоги жертвам домашнього насильства, які постраждали в ситуації, пов’язаній з пандемією коронавірусного карантину. 

Співачка об’єдналася з генеральним директором Twitter Джеком Дорсі – загальна сума їх пожертвування склала в цілому $4,2 млн. Ця сума може покрити 10 тижнів роботи програми з надання допомоги людям, які зіткнулися з насильством, включаючи надання тимчасового притулку, харчування та консультації психолога.

«Сьогодні ми підтримуємо всіх, хто постраждав від збільшення кількості випадків насильства в сім’ї після введення владою Лос-Анджелеса наказу про ізоляцію вдома через COVID-19», – йдеться в заяві Clara Lionel Foundation. Сама Ріанна зіткнулася з насильством у 2009 році, коли на неї напав її тодішній партнер Кріс Браун.

Зростання випадків домашнього насильства вже було зафіксовано в Італії, Іспанії, Великобританії, на Кіпрі, в Бразилії та інших країнах.

Читайте также:   Украинские дизайнеры  в центре Голландской недели дизайна

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *