Радійте прихильники: другий сезон American Gods вже стартував!

10 березня на американському каналі Starz стартував другий сезон досить екстравагантного серіалу American Gods/«Американські боги» за однойменним романом Ніла Геймана, опублікованому в 2001 році і розповідає про богів різних народів і різних епох, що нині живуть в США.

Як відомо, виробництво другого сезону супроводжувалося багатьма проблемами (зміна сценаристів і продюсерів, догляд ключових акторів і ін.), Через які продовження сильно затрималося (перший сезон вийшов навесні 2017). Але, схоже, тепер шанувальники шоу можуть видихнути з полегшенням. Як повідомляє Deadline, канал Starz офіційно подовжив серіал на третій сезон і призначив шоураннер Чарльза Голка ( «Ходячі мерці», «Декстер»).

Згідно з даними Deadline, «Американські боги» розглядається як шоу мінімум на п’ять сезонів. Але поки ми можемо впевнено говорити про три. З огляду на те, що керівництво каналу повністю змінило підхід до шоу і другий сезон завдяки більшому впливу автора роману Ніла Геймана став точніше слідувати своєму літературному першоджерелу, з майбутнім третім сезоном подібного роду проблем, як з другим, бути не повинно.

Читайте также:   Зйомки кіно: стало відомо, чому Том Круз завітав до Зеленського

Рейтинг продовження American Gods за версією критиків на сайті RottenTomatoes становить 55%, тоді як користувачам другий сезон, якщо судити по оцінках на тому ж RottenTomatoes, сподобався.

Читайте також: НАРЕШТІ: ЗУСТРІЧАЙТЕ ПОВНОЦІННИЙ ТРЕЙЛЕР «ГРИ ПРЕСТОЛІВ» 8 СЕЗОНУ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *