Померла двоюрідна сестра королеви Єлизавети II

Королівська родина перебуває в глибокій печалі

У графстві Норфолк в Великобританії померла двоюрідна сестра королеви Єлизавети II леді Мері Колман. Жінка покинула світ у віці 88 років. Про це пише Hello.

– Мері Колман була племінницею королеви-матері Єлизавети Боуз-Лайон. Батьком Мері був один з чотирьох братів дружини короля Георга VI – капітан Майкл Боуз-Лайон, – зазначає видання.

Мері була одружена з бізнесменом Тімоті Колманом, сім’ї якого належала велика компанія Colman. Подружжя виховало п’ятьох дітей – синів Джеймса і Меттью і дочок Сабрину, Емму і Сару. У пари також є 10 онуків і 16 правнуків.

– Мері і Тімоті були частими гостями в королівських замках і палацах, включаючи Балморал і Сандрінгем. Вони були присутні на безлічі сімейних заходів на запрошення королеви. Леді Мері, як і її вінценосна кузина, обожнювала собак. Правда, воона більше любила не коргі, а джек-рассел-тер’єрів. Вона також активно займалася благодійністю, – зазначено в повідомленні.

Читайте также:   Вшанування лауреатів 23-ї загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ-2018»

За останній час це не перша втрата в близькому колі королеви Великобританії Єлизавети II. У листопаді померла двоюрідна сестра і близька подруга королеви леді Елізабет Шекерлі. 79-річна Елізабет була дочкою Томаса Енсона, графа Лінчфілда, і Анни Боуз-Лайон, яка після другого шлюбу стала принцесою Данії Анною. Кузіна королеви померла в оточенні членів своєї сім’ї – дочки і двох онуків.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1821

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *