Подружжя Зеленських на форумі YES у Києві

Враження Володимира та Олени від ланчу з Ештоном Кутчером та Мілою Куніс

З 12 по 14 вересня у столиці проходив 16-й за рахунком форум YES (Ялтинська Європейська Стратегія). Цьогоріч захід був присвячений темі: «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі». Конференція зібрала під одним дахом провідних політиків, бізнесменів, діячів культури та мистецтва, різноманітних експертів з 26 країн світу.

Президент України Володимир Зеленський разом із першою леді також взяли участь у цікавому івенті. Зокрема, для Олени Зеленської 16-й форум YES мав особливе значення, адже тут вона провела свій перший публічний виступ. Крім того президентське подружжя провело декілька цікавих зустрічей з голлівудськими зірками.

«Протягом двох днів мав кілька неймовірно цікавих і важливих зустрічей із зірками світового кіно. Вчора говорили зі сценаристом і продюсером уже культового серіалу «Чорнобиль» Крейгом Мезіном, ввечер, під час форуму YES мав приємність поспілкуватися з неперевершеною Робін Райт. Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс та актором і продюсером Ештоном Кутчером. З усіма мали плідну бесіду про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії, а також про шляхи залучення інвестицій у неї, особливо з огляду на те, що наша країна зробила перший вагомий крок до впровадження системи rebates», — розповів про свої враження президент.

На своїй офіційній сторінці в соцмережі Олена Зеленська опублікувала декілька фото з Мілою та Ештоном.

Читайте также:   Ізраїль та Арабські Емірати підписали угоду про співпрацю у сфері туризму

«Приємне знайомство, жвава розмова і справжнє задоволення від спілкування», — прокоментувала світлини Олена Зеленська.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *