У Києві відбулася виставка «Планета Земля – Єдина: Україна-Перу»

З 9 по 11 липня з ініціативи Народного Депутата України Олега Осуховського та Народного Депутата України Валентина Дідича у приміщенні Верховної Ради України по вул. Грушевського, 5 (кулуари, 3-й поверх) відбулась виставка «Планета Земля – Єдина: Україна–Перу».

Арт-куратор заходу виступили Альона Яремчук та Микола Зінченко за підтримки Юридичної Консалтингової групи «Яремчук та партнери», Аукціонного Будинку «Arsani» й JCI Ukraine.

Метою виставки була підтримка та розвиток відносин між Україною та Перу, через обмін культурним та історичним досвідом в розрізі культурної Дипломатії.

Республіка Перу визнала незалежність України 26 грудня 1991 року. Дипломатичні відносини між двома країнами встановлені 7 травня 1992 року.

Найважливішим святом в Перу є День незалежності (Independence Day), що відзначається 28 липня в честь декларування незалежності країни від Іспанської імперії 28 липня 1821 року. Тому так важливо було для Арт-дипломатичних відносин саме в липні відмітити день незалежності Перу.

Митці презентували свої роботи надихаючись співдружністю 2 держав, світовим проектом #PeaсeisPossible та українським проектом «Планета Земля Єдина», який висвітлює українську культуру та культуру інших країн світу.

Вже були проведені виставки про Кубу, Грузію, Німетчину, Ізраїль, Канаду, Бразилію, Індію, Америку, Ірак, Великобританія.

На виставці були представлені творчі роботи художника Limbert Gonzales, художника, який Працює в міфологічному жанрі, та в стилі символізму, який найкраще передає культуру Перу. Незважаючи на вплив Іспанії, вони змогли вберегти свою культуру.

Читайте также:   Схожий на робота: Цукерберг прокоментував популярну теорію

Цей досвід інформаційної війни і відстоювання інтересів своєї культури, від загарбної Іспанії, для нас являється прикладом і натхненням на розвиток Української культури в боротьбі за інформаційну незалежність.

Україну представляв Одеський митець Сирота Василь, який працює в українському реалістичному жанрі в стилі імпресіонізму та показує красу української держави в пейзажах, портретах та натюрмортах з великою любов’ю до українського народу.

Також були представлені роботи київської художниці Анни Боднар, яка працює в романтичному стилі, жанр – пейзаж. Через красу природи, вона передає настрій в суспільстві, і хоч на її картинах ми бачимо і грозу і дощ, також ми бачимо і сонце, це як алегорія з українським суспільством в наш час.

Під час заходу «Планета Земля Єдина: Україна-Перу» був проведений круглий стіл на тему: «Лідерство – в сучасному світі, методи використання мистецтва в локальній, національній і міжнародній діяльності, під час постійно діючої інформаційної війни». Молоді лідери поділилися своїм досвідом впливу на локальному, національному і міжнародному рівні.

Читайте также:   Кого Forbes назвал самой влиятельной женщиной мира?

Найсильніша жінка планети, Ольга Лящук розповіла, як важливо «в спорті вигравати і як урочисто звучить гімн України на міжнародних змаганнях. Спільна боротьба об’єднує спортсменів, після змагань всі стають друзями, розуміючи, що всі ми живемо на одній планеті Земля». Володимир Оснік Містер Всесвіт (перший українець, який став володарем титулу Mr. Universe) поділився своїми відчуттями і можливостями після перемоги на світових змаганнях. І тими відчуттями коли за океаном підіймається український прапор і всі міжнародні учасники слухають національний гімн. Народний Депутат України, давній і вірний партнер міжпарламентського мистецького проекту «Планета Земля Єдина» Олег Осуховський наголосив на важливості системного і відвертого лобіювання українських інтересів на міжнародному рівні.

Наші гості з Перу, на чолі з Раулем Наун Флоресом, власником і керівником Flores Spirit Center поділились своїм досвідом протидії інформаційним війнам у часи боротьби за незалежність.
Членами JСІ Україна, були підняті також питання, фейковості в інформації у сучасному світі. Міхаєль Кайнер поділився ефективною методикою Ізраїлю, як вдалося залучити сотні тисяч волонтерів до викриття фейків. Спеціальний звіт стосовно ефективності ведення інформаційної війни в сьогоднішній Україні презентувала віце-президент JСІ Stars з питань бізнесу Аріна Яворських. Продовжив тему ще один віце-президент Stars, енерготерапевт Ігор Олійник, який займається міжнародними відносинами зіркової палати, він дав коментар напередодні свого візиту до Вроцлаву, де планується зустріч на самому високому рівні з польськими колегами по JCI.

Читайте также:   Атмосфера городов под куполом от Таура до Сан-Паулу

Представник палати JCI ОLIMP Анна Дудченко зробила наголос на вмінні вчасно гасити фейки фактами, як ключового фактору перемоги в інформаційній війні. Завершив тему фейків, дебьюті – президент JСІ Stars і політичний аналітик Олексій Біловол, який поділився і своїм досвідом того, яким чином і за рахунок якої стратегії Донбас і Крим повірили у російську пропаганду.

В заключній частині круглого столу члени AI Україна на чолі з сенатором JCI, керівником Юридичної Консалтингової Групи «Яремчук і Партнери» і традиційним модератором всіх круглих столів ПЗЄ Альоною Яремчук, презентували світовий Конгресс JCI, який пройде з 4-го по 8-ме листопада в естонському Талліні і прийняли рішення в рамках спецпроекту якісно презентувати українську делегацію на міжнародному рівні, розкривши фейковість ситуації на Україні і продемонструвавши найвищій рівень молодих українських лідерів.

Завершили круглий стіл, взявшись за руки традиційною медитацією направленою на мир в Україні, причому цього разу, це відбулось під супровід потомственої перуанської шаманки Икі Муну.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *