Переможниця реаліті «Топ модель по-українськи» підкорює Нью-Йорк

Переможниця реаліті «Топ модель по-українськи» підкорює Нью-Йорк

Нещодавно на Новому каналі завершився другий сезон реаліті «Топ-модель по-українськи». Як відомо, цей проект дає можливість підкорити світ високої моди молодим людям, незалежно від гендерної приналежності. Тут на рівних за звання топ-моделі борються хлопці і дівчата з різних куточків України.

На цей раз до фіналу дійшли дві дівчини – Катя Польченко і Яна Кутішевська. Доля була прихильна до останньої – 19-річна Яна з містечка Подольськ (Одеська обл.) В якості призу отримала 100 тисяч гривень на розвиток модельної кар’єри, поїздку в Нью-Йорк і зйомку на обкладинку модного глянцю.

За той час, поки шоу йшло в телевізорі, Яна Кутішевська вже встигла з’їздити в Нью-Йорк, де взяла участь у багатьох кастингах американських агентств, отримала позитивні відгуки і перший досвід роботи на міжнародному рівні. На початку осені дівчина попрацювала моделлю на показах Ukrainian Fashion Week, а потім полетіла працювати по модельному контрактом в Китай, де зараз і знаходиться.

Читайте также:   XI Міжнародна премія за заслуги та досягнення у спорті «Золотий Мангуст»

Яна розповідає, що призових грошей вистачило хіба що на оновлення гардеробу, новий телефон і подарунок матусі. Але юна модель не засмучується, адже остаточно закохавшись в Нью-Йорк, дівчина планує повернутися туди вже дуже скоро, аби і надалі підкорювати американські будинки моди.

Читайте також: МОДНИЙ ВИРОК 2019: 5 ГОЛОВНИХ ТРЕНДІВ НАСТУПНОГО РОКУ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1452

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *