Оля Полякова вийде на акцію під Кабмін услід за діджеями

Артистка поскаржилася, що метро давно працює, а концертів все немає

Оля Полякова має намір вийти на акцію під Кабінетом міністрів слідом за діджеями. Співачка у своєму Інстаграмі заявила, що вранці 3 вересня висловить своє невдоволення тим, що музична індустрія так і не запрацювала на повну силу.

– Звертаюся до всієї музичної індустрії, до всіх артистів. Я, як і ви вже кілька місяців перебуваю в прихованій депресії у зв’язку з тим, що в нашому бізнесі глибокий простій … Ми дивимося новини: відкривається метро, ​​торгові центри, а ми чекаємо… Ви заробили на нові кліпи, костюми, постановки? А наші організатори ще влетіли на гроші… Чим в метро безпечніше, ніж на концерті? Мені взагалі нічого не зрозуміло, крім одного: чотири концерти у вересні у мене вже злетіли. Велике шоу 26 жовтня знову під загрозою, а вчора був скасований стадіонний концерт в Білій церкві, де було продано кілька тисяч квитків… І тепер я вже мовчати не буду… Ресторатори вміють зібратися, євробляхери вміють, давайте ж і ми захистимо свої інтереси, – сказала артистка.

Читайте также:   Фильм Борат 2 попал в Книгу рекордов Гиннесса: причина вас обескуражит

Полякова помітила також нерівні умови на ринку

– Це чому одним можна, а іншим не можна? Чому мій концерт, української артистки скасовується, в той час, як у Києві проходить  концерт російської співачки? – запитує вона.

Очевидно, Оля Полякова має на увазі клубні виступи, а не стадіонні концерти. В такому форматі артисти активно виступали влітку – в тому числі ті, яких Полякова зазначила у своєму зверненні. Так, сама співачка виступила в Одесі 23 серпня. Також Полякова під час карантину знайшла нові способи заробітку: активно проводила прямі ефіри з зірками в інстаграм, під час яких звучала реклама, записувала відеопривітання.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *