Олександр Прохоров та Анна Різатдінова станцювали найкращий квікстеп шоу “Танці з зірками” (ФОТО + ВІДЕО)

На паркеті “Танці з зірками” вирують справжні пристрасті. До фіналу проекту залишилося всього два ефіри, тому боротьба між учасниками стає більш напруженою з кожним новим ефіром. Починаючи з чвертьфіналу кожна пара готує відразу по два танці.

Олександр Прохоров та Анна Різатдінова серйозно налаштовані на перемогу і весь тиждень ретельно готували два абсолютно різні номери для ефіру. Фішкою чвертьфіналу стало те, що всі пари танцювали один з танців у музичному супроводі популярних українських артистів. На паркеті разом з учасниками проекту виступили: Джамала, Тіна Кароль, гурт Время и Стекло (які, до речі, стали ведучими балкону, зустрічали й підтримували пари), Катя (всі пам’ятають цю артистку, як Асоль) і перший склад гурту ВІА Гра — Надія Мейхер і Альона Вінницька.

Пара хореографа і танцівника Олександра Прохорова та призерки Олімпійських ігор, гімнастки Анни Різатдінової знову приємно здивувала суддівський склад проекту та глядачів. Олександр і Анна станцювали один з найскладніших танців бальної програми — квікстеп, який Екатерина Кухар назвала найкращим в цьому сезоні! Прохоров зізнався, що найбільше вони боялися танцювати саме квікстеп.

Читайте также:   Картину Бенксі за мотивами Моне купили всього за вісім хвилин

“Квікстеп — це надскладний танець! Вся його складність полягає в тому, що це найшвидший бальний танець і необхідно докласти чималих зусиль та витратити не одну годину тренувань, щоб встигнути і станцювати ідеально! Я дуже радий, що у нас вийшло і судді оцінили наш з Анею квікстеп на 40 балів! Для нас це неймовірна мотивація рухатися далі й запалити в півфіналі!”- поділився Олександр.

Квікстеп від пари Прохоров-Різатдінова вийшов дуже ритмічним, музичним і виразним! Катерина Кухар навіть аплодувала парі стоячи за pas de chat (складний стрибок з балетної програми)!

Другий вихід пари Олександра Прохорова та Анни Різатдінової був під пісню “Моя мама” співачки katya, яку всі пам’ятають, як Асоль. У ніжному модерні пара перевтілилася у двох маленьких бешкетників, які весело грають на паркеті: смикають один одного за носи, грають в долоньки, і при цьому пара виконувала складні підтримки та режисерські задуми. Варто відзначити образи пари в цьому номері: Олександр і Анна були одягнені в білі костюми, які були розмальовані кольоровими дитячими малюнками. Це було дуже зворушливо!

Читайте также:   Дженніфер Лопес буде розробляти жіночі проекти для Netflix

“Я дуже вдячний своїй Мамі за життя, яке вона мені подарувала і показала тільки з кращого боку! Вдячний за її розуміння, адже ніхто ніколи так не підтримає у важку хвилину, як Мама. Мама, ти — головна жінка в моєму житті й завжди нею залишишся! Залишилося всього трохи часу до фіналу і ми не можемо дозволити собі здатися. Я дуже сподіваюся на вашу підтримку, і у вигляді голосів за нашу пару теж! Минулого тижня ми отримали з наших танців максимум, але вже цього тижня, ми вразимо вас ще більше!” – подякував мамі та закликав глядачів голосувати Олександр.

За сумою балів суддів та глядацького голосування, пара Олександра Прохорова та Анни Різатдінової стали півфіналістами проекту “Танці з зірками” і для того, щоб пройти у фінал їм необхідна глядацька підтримка протягом усього наступного тижня! Також до них приєдналися Ксенія Мішина і Женя Кот, Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова, Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар.

Читайте также:   У Netflix з'явився власний інтернет-магазин

Наступний ефір “Танці з зірками”, в якому стануть відомі імена фіналістів проекту відбудеться у неділю, 17 листопада, о 21:00 на каналі “1 + 1”.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *