Олександр Прохоров і Анна Різатдінова у десятому ефірі «Танці з зірками» виконали балет для Катерини Кухар (ФОТО+ВІДЕО)

Недільний 10 ефір проекту «Танці з зірками» був сповнений містики і несподіваних поворотів, адже тема ефіру була – ніч Хелловіну. Учасники перевтілилися у загадкових персонажів.

Так, пара Олександра Прохорова й Анни Різатдінової стали справжніми граціозними лебедями і виконали класичний балет, який раніше ніколи не танцювали учасники проекту, під саундтрек до фільму «Чорний лебідь» – «A Swan is Born».

На жаль, під час ефіру трапився неприємний випадок: Анні Різатдіновій, після виконання дуже складного номеру, стало погано прямо на паркеті, у прямому ефірі. Спортсменка почала втрачати свідомість, але партнер Олександр Прохоров вчасно зорієнтувався та підхопив Анну на руки, не давши їй впасти. Ведучому Юрію Горбунову довелося перервати ефір на рекламу, а пара, після паузи, не вийшла на оголошення оцінок від суддів проекту.

Причиною поганого самопочуття та підвищеного тиску, як пізніше розповів партнер Анни – Олександр Прохоров, стала величезна втома від щоденних навантажень. Гімнастка змогла за один тиждень стати на пуанти та освоїти найскладніші елементи танцю, хоча це було дуже складно. Залишила відбиток на самопочутті Анни трагічна подія у родині дівчини: цього тижня дідусь спортсменки пішов з життя.

Читайте также:   Ана де Армас повторила відразу два культові образи Мерилін Монро на прем'єрі біографічного фільму «Блондинка»

«Десятий тиждень на проекті для нас став найскладнішим. Складно було не тільки фізично, а навіть більше морально. Хто б що не казав, але все вирішує танець, його чисте виконання і техніка. Наша пара знову довела, що нам рівних немає. Я дійсно вважаю, що Аня – найкраща учениця проекту «Танці з зірками». Це доводять оцінки суддів та глядацьке голосування. Ми продовжуємо рухатися до нашої заповітної мети на паркеті.

Ми не здаємося, і той інцидент, який трапився з Анею після нашого номера, лише доказ того, що ми багато працюємо в залі щоб показати нашому улюбленому глядачеві справжню магію танцю. Безумовно, мені стало страшно в той момент, коли Аня, спершись на мене, почала втрачати свідомість. Хвилювався за її здоров’я, щоб не було поганих наслідків. Але знаю одне: вона – боєць, і що б не трапилося, вона буде стояти міцно та рухатися до фіналу як танк. А це була всього лише маленька фора для інших учасників. Далі буде жорстка боротьба за приз, який наша пара заслуговує», – розповів Олександр Прохоров, танцюрист і хореограф.

Читайте также:   Мейвезер відновлює кар'єру і повернеться на ринг у 2020 році

Для пари Олександра Прохорова і Анни Різатдінової під силу все! Тому, після лікарського огляду за кулісами, пара все ж вийшла ще раз на паркет на шоу результатів. Попри стрес і погане самопочуття, судді та глядачі високо оцінили номер пари Олександра й Анни і вони стали лідерами ефіру, отримавши 38 балів.

Прихильники пари засипали соціальні мережі своїми коментарями: «Не кожен спортсмен і не кожна балерина за тиждень стане на пуанти. Нереальна робота! Ви – найкращі!», «Дивовижно! Ви переможці над собою!», «Залізна сила волі, захоплююся вашою парою».

Олександр Прохоров і Анна Різатдінова, за підсумком глядацького голосування пройшли у 11 ефір проекту «Танці з зірками». За тиждень ми дізнаємося чим здивує та порадує глядачів пара вже наступної неділі о 21:00 на телеканалі 1+1. Єдине, про що Олександр та Аня просять – глядацька підтримка у голосуванні! Адже пара Прохоров-Різатдінова стараються і танцюють саме для вас!

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *