Олександр Лещенко і театр танцю Foresight влаштували справжній венеціанський карнавал у Ferrari Park (ФОТО)

Театр танцю Foresight, який вже багато років поспіль отримує звання кращого балету України та хореограф Олександр Лещенко, створили спеціальну програму для відомого Ferrari Park, який знаходиться в Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати).

 

Для тематичного парку це перший венеціанський карнавал, створений в стилістиці бренду. Український танцювальний колектив – театр танцю Foresight (Форсайт) працював над створенням шоу в міжнародній команді. Для того, аби повністю відтворити атмосферу справжнього венеціанського фестивалю Олександр Лещенко і Ліна Верес спеціально відвідали перший день карнавалу у Венеції. Саме це і допомогло більш реалістично відобразити настрій і атмосферу справжнього італійського свята в постановках шоу і костюмах.

“Дуже добре, що напередодні цієї події ми відвідали карнавал у Венеції. Ми побачили людей, одягнених у різноманітні костюми, кожен учасник фестивалю намагався бути особливим, щоб відрізнятися від інших. Ми гуляли вулицями міста, покаталися на гондолі, поспілкувалися з учасниками. Зарядилися цією надзвичайною атмосферою та забрали її з собою в Абу-Дабі! Це не могло не залишити відбиток на постановках! Організатори дуже хотіли долучитися до європейської культури. Люди дуже тягнуться до нового, тому і організували такий захід! Це було дуже приємне співробітництво!” – Ліна Верес, засновник Foresight.

Дивовижної краси костюми створювала дизайнер Катерина Лавренюк, яка неодноразово створювала костюми для Foresight (Форсайт). На костюми дівчину надихала сама тематика заходу. Одним з найбільш незвичайних костюмів – стала жива карусель, яку надягали на себе дівчата-актори. Було складно створити ці конструкції, адже на людину надягався цілий будиночок. Шикарні костюми, унікальні танцювальні постановки та – маленька Венеція, створена українцями в Еміратах!

“Враження від роботи на майданчику такого рівня тільки найкращі, тому що зібрана величезна команда професіоналів і у них завжди все продумано до дрібниць, кожен займається своєю справою і знаходиться на своєму місці. Не було жодного неприємного сюрпризу або події. Все працювало як годинник. Не було ніякої паніки, ніяких стресів. Результат дуже хороший і це не може не радувати! Ми пишаємося, що українська команда працювала на світовому майданчику в ОАЕ”- розповів Олександр Лещенко, хореограф-постановник.

Відзначимо, що це вже не перша співпраця театру танцю Foresight з Ferrari Park, раніше українська команда вже брала участь в створенні Winter Fest. Це було масштабне шоу, відразу на п’яти локаціях, в якому брали участь більше 40 осіб танцюристів і циркових артистів. Танцюючі акробати, ельфи, ляльковод з героями казки “Піноккіо” та школа хіміків – все це вражало місцевих жителів і туристів парку з усього світу! Олександр Лещенко створив унікальні танцювальні постановки, які відвідувачі могли споглядати на різних локаціях в Ferrari Park.

Читайте также:   Rihanna перемогла в номінації "Зірка як модель" за версією сайту Models.com

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *