Нове ім’я – співачка Аня Нілова презентувала сингл «Сны на двоих”. ПРЕМ’ЄРА!

Нове ім’я – співачка Аня Нілова та міцний сингл “Сны на двоих” – це миттєво впізнаваний голос та емоційна музика, коли ти віриш відразу і беззастережно. Авторський трек виконавиці “Сны на двоих” з’явився на офіційному YouTube-каналі артистки.

“Ця пісня про протиріччя самій собі. Пісня – настрій, те, чим я жила в той самий момент і те, що хвилювало прямо тут і зараз, це внутрішній потік моїх думок, котрий ліг на музику. Я просто сиділа вдома і в моїй голові виникли мелодія та слова, випивши кілька келихів вина, у мене було одкровення з самою собою. Так і народилася пісня “Сны на двоих”. Можу сказати, що всі мої пісні – це розповіді про життя та почуття.” – поділилася історією створення пісні Аня Нілова.

Читайте также:   Хто зіграє Девіда Боуї?

Пісня “Сны на двоих” – це смілива та сильна пісня про заплутані та складні стосунки, коли твоя кохана людина поруч, але водночас ти почуваєш себе самотнім, пісня про те, про що замовчується… Все це кожна людина переживала у своєму житті. Дуже емоційна, стильна та чесна музика, пронизує душу наскрізь, викликає бажання кричати від емоцій, що переповнюють – так можна описати новий сингл Ані Нілової “Сны на двоих”. Сингл вже доступний для скачування на всіх музичних платформах.

Слухайте онлайн “Сны на двоих” Аня Нілова

Зараз триває робота над кількома треками, які Нілова презентує найближчим часом.

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *