Мільйони постів в Instagram і Facebook видалили за порушення правил

У компанії позбуваються від порнографії, пропаганди ненависті, самогубств та тероризму

У Facebook заявили, що з квітня по вересень видалили мільйони постів за порушення правил, що забороняють висловлювати ненависть, секс-фото та інший образливий контент. Facebook також опублікував дані про контент, який прибрали з Instagram.

У другому і третьому кварталах Facebook видалив 58 мільйонів постів з оголеними людьми і сексом, 5,7 мільйона постів з домаганнями і знущаннями, 11,4 мільйона постів з виразом ненависті, згідно зі звітом про дотримання стандартів спільноти.

Віце-президент Facebook з питань сумлінності Гай Розен розповів в блозі, що компанія поліпшила методи виявлення висловлювань ненависті, тому повідомлення видаляються до того, як їх побачать люди. У тому числі визначають зображення і тексти, які компанія зняла за порушення своєї політики (люди публікують їх повторно).

Читайте также:   Платформа блокчейн-розробки QuickNode залучила $35 млн

– Поки ми задоволені тим, як просувається робота, – написав Розен. – Технології не досконалі, і ми знаємо, що помилки не виключені.

У компанії відзначили прогрес у виявленні та усуненні дитячої порнографії. У період з липня по вересень Facebook видалив 11,6 млн таких публікацій, в порівнянні з майже 7 мільйонами в попередньому кварталі.

У період з квітня по вересень в Facebook видалили 4,5 мільйона постів про самогубства і самоушкодження. У Instagram видалили 1,7 мільйона таких повідомлень.

У Facebook також відзвітували, скільки постів видалили після терористичної атаки в Крайстчерчі. У березні бойовик, який вбив 50 людей в двох мечетях Нової Зеландії, транслював атаку в Facebook. З 15 березня по 30 вересня Facebook видалив близько 4,5 мільйонів повідомлень, пов’язаних з атакою. У компанії заявили, що знайшли близько 97% таких повідомлень, перш ніж на них поскаржилися користувачі.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *