Меланія Трамп в останній раз прикрасила Білий дім до Різдва і Нового року

Перша леді США другий рік задала декораторам патріотичну тему – “Прекрасна Америка”

Меланія Трамп в останній раз прикрасила Білий дім до Різдва і Нового року. Фотографії та відео святкової резиденції президента США перша леді опублікувала на своїх сторінках в Інстаграм і Твіттер.

– У це особливий час року я рада поділитися “Прекрасно. Америкою” і віддати належне величі нашої великої нації. Разом ми прославляємо цю землю, яку всі з гордістю називаємо домом, – написала дружина Дональда Трампа.

У цьому році темою святкового декору стала “Прекрасна Америка”. Пряниковий будиночок зробили в формі Білого дому, а на ялинку, доставлену з Західної Вірджинії на возі майже тиждень тому, повісили прикраси у вигляді Air Force One – літака ВПС США, на борту якого знаходиться президент США. На ялинці знайшли місце яскраво-жовті банти та прикраси, зроблені школярами, на яких вказані їхні імена і вік.

Читайте также:   Дитяче Євробачення: стало відомо імʼя представника України

Прикрашати Білий дім за традицією допомагали волонтери, але через пандемію коронавірусу їх було менше. Для декору президентської резиденції використовували білі троянди, а також класичні різдвяні прикраси червоного і золотого кольору.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *