MEGOGO збільшив бібліотеку безкоштовних фільмів в зв’язку з карантином через коронавіруса

У зв’язку з періодом карантину український медіасервіс MEGOGO поповнив бібліотеку безкоштовного контенту, додавши ще близько 100 фільмів. Всього на MEGOGO більше 10 000 одиниць безкоштовного контенту, з них понад 4500 фільмів і 1500 мультфільмів.

Як і раніше, безкоштовний контент можуть переглядати навіть незареєстровані користувачі на всіх платформах, в тому числі і на веб-версії і додатках на Smart TV і смартфонах.

Серед 100 нових безкоштовних фільмів такі кінопродукти, як драма «Мисливець з Уолл-стріт», бойовик «Загублене місто Z», фантастика «Хмарний атлас», мюзикл «Хоч раз у житті» і багато інших американських і європейські стрічок. Більшість контенту має сурдопереклад для можливості подивитися користувачам з порушеннями слуху, а також – тіфлокоментарі для людей з порушеннями зору.

До переліку безкоштовних фільмів, які доступні користувачам MEGOGO вже досить тривалий час, входять і такі новинки: історія, заснована на реальних подіях «Готель Мумбаї», пригодницька драма «Арктика», детектив з Блейк Лайвлі «Просте прохання» та інші кінохіти.

Фільми доступні до перегляду за посиланням https://megogo.net/ua/films/main, а також у додатку MEGOGO на всіх платформах в розділі «Фільми».

Читайте также:   Успіх гарантовано: стали відомі найефективніші виші у світі

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.