Марина Одольська та Євген Іванов святкують 7 років шлюбу! (ФОТО)

Мідне весілля Марини Одольської: 7 років тому, на “Голосі країни” Марина Одольська знайшла свою долю! (ФОТО)

Сьогодні, 25 лютого, Марина Одольська та її чоловік Євген Іванов святкують мідне весілля – 7 років в шлюбі.

Вона заміжня і щаслива! Красива, стильна, впевнена в собі, емоційна і сильна жінка — саме так можна охарактеризувати ОDОЛЬСЬКУ, яка була і залишається уособленням сучасної української жінки: коханою дружиною і мамою чотирьох дітей.

Така жінка, як Марина Одольська — мрія кожного чоловіка! Вже сім щасливих років Марина живе у шлюбі з Євгеном Івановим. Пара познайомилася у 2011 році на зйомках відомого талант-шоу “Голос країни”. І цей проект кардинально змінив життя жінки: Одольська зустріла своє кохання — звукорежисера Євгена Іванова. І вже разом почали новий етап життя і творчості. Кілька років тому, він допоміг співачці повернутися на велику сцену й організувати концерт в палаці «Україна».

Читайте также:   Брітні Спірс виходить заміж

“З Женею ми познайомилися у 2011 році на проекті “Голос країни”. Це не було романтичне кохання з першого погляду. Швидше з першого конфлікту. Це мене і привабило. Обпалена попередніми відносинами та гучним розлученням після 13 років шлюбу, я не поспішала піддаватися почуттям. Якось була на роботі. Дочка чимось отруїлася і потрапила в лікарню. Дитина лежить під крапельницею, лікар приносить список ліків, які потрібно купити. Обдзвонила друзів — ні у кого не виходило поїхати. Близько 23:00 набрала Женю. Він відразу ж на таксі приїхав, привіз ліки й відмовився брати гроші. Через кілька днів запросив на свій день народження. В кінотеатрі замовив приватний перегляд улюбленої стрічки “Берегите женщин”. Коли прийшла, зрозуміла, що я — єдиний гість. Після фільму ми вже були разом. Отримавши пропозицію руки та серця, через 4 місяці після знайомства, я з легкістю погодилася і 25 лютого 2012 ми розписалися в одному з київських РАЦСів. Тільки тепер я з усією серйозністю розумію, що це був найщасливіший і, я б сказала, доленосний день в моєму житті. Женя став тим самим принцом на білому коні, у нас народилися двоє синів, а він полюбив моїх старших дітей, як рідних. Він став моїм натхненням і, нарешті, особистим звукорежисером!”- розповіла свою історію кохання Марина Одольська.

Читайте также:   Співачка Адель йде зі сцени, але не на завжди

 

Доречі, днями Марина Одольська презентувала свою нову пісню “НЕБО”, яка може стати саундтреком кохання цієї весни – 

Читайте також:

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 3186

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *