Як народження первістка принцеси Євгенії змінить життя інших Віндзорів

Найстарша з внучок Її Величності, 39-річна Зара Тіндолл і її чоловік Майк незабаром очікують поповнення в родині. У пари вже є дві дочки, а в кінці 2020 року поширилися новини про те, що навесні 2021-го у них з’явиться третій малюк. І хоча Зара не займає місце чинного члена королівської сім’ї, вона продовжує займати місце в лінії престолонаступництва, а разом з нею і її дочки, Міа і Лєна.

70-річна мати Зари, принцеса Анна – один з ключових членів БКС. Вона довгий час залишалася найпрацелюбнішим з Віндзорів, які проводять найбільшу кількість зустрічей на рік (і лише в останні роки її почав випереджати принц Уельський). Втім, попри свій авторитет, Анна займає всього лише 14-е місце в черзі на престол, а значить, її діти ще далі від корони, ніж вона сама.

Читайте также:   Тарантіно заявив про завершення карʼєри в кіно

Королівські експерти пишуть, що вже в наступному місяці становище Анни, Зари, Мії, Олени та майбутньої дитини Зари і Майка зміниться. Причина досить очевидна – у принцеси Євгенії повинен з’явитися первісток. Спостерігачі вже встановили, що ця подія може, нарешті, вивести лютий зі списку найсумніших місяців для Її Величності. Однак для нащадків Анни значення цієї події трохи інше. Хоча королівська принцеса – друга дитина Її Величності і принца Філіпа, за законом вона повинна була поступитися своїм місцем в правах на престол своїм молодшим братам, принцам Ендрю та Едварду, чиї нащадки тепер випереджають її в правах на корону.

Поява на світ первістка принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка викличе зрушення в лінії спадкоємності, яке торкнеться ряду членів королівської сім’ї. Принцеса, яка не є дійсним членом королівської сім’ї та не присвячує основний час виконанню королівських обов’язків, займає 10-е місце в черзі на престол. Її малюк стане 11-м в лінії престолонаступництва, і всі, хто знаходиться після Євгенії, зрушаться на одну цифру нижче.

Читайте также:   В інтернеті з'явився «музей», який представляє собою онлайн-колекцію минулих версій популярних сайтів і сервісів

Син принцеси Анни Пітер Філіпс зараз займає 15-е місце в черзі на престол, відразу після своєї матері, а за ним слідують дві його дочки, 8-річна Айла і 9-річна Саванна, які займають 16 і 17 місця в лінії успадкування. Зара поступається в правах своєму братові та племінницям, перебуваючи на 18-му місці, а її дочки Міа і Лєна займають 19 і 20 місця в тому ж списку.

Коли народиться дитина принцеси Євгенії, принцеса Анна переміститься на 15-е місце в черзі на престол, її син Пітер – на 16-е, онуки Айла і Саванна – на 17-е і 18-е, дочка Зара – на 19-е, внучки Міа і Лєна – на 20-е і 21-е місця. Швидше за все, коли на світ з’явиться третій малюк Зари, він займе 22-й рядок у черзі престолонаступництва. При цьому його стать не матиме значення, через те, що Єлизавета скасувала принцип чоловічого первородства, колись закріплений законодавчо.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *