Іраклі Макацарія презентував ювелірний бренд «Makatsaria Jewelry» в Одесі (ФОТО + ВІДЕО)

28 листопада у Перлині біля Чорного моря відбулася презентація ювелірного бренду «Makatsaria Jewelry». Презентувати унікальні прикраси приїхав найстильніший шоумен України Іраклі Макацарія

Презентація проходила в затишному «Hôtel de Paris» недалеко від відомих Потьомкінських сходів. Подивися на яскраві новинки зібрався весь одеський бомонд, серед якого було багато зірок місцевого шоу-бізнесу та інших успішних знаменитостей. Організувала презентацію особисто продюсер Ельвіра Гаврилова.

Зокрема на захід завітали власник стоматологічної клініки «Granddent» Ареф Аль-Мохамад, засновник «Odesa’s First Private Dental Center» Сергій Гончарук, організатор «Odessa Fashion Week» Костянтин Леонтьєв, екс-футболіст одеського «Чорноморця» Сергій Мельник, депутат одеської міськради Світлана Осауленко, глава Одеської обласної організації Національної спілки журналістів України Юрій Работін, єдиний представник Паризької школи українського живопису на півдні України Костянтин Скопцов, творець модного бренду CandyKid Вікторія Слівченко, ведучий Radio Shark Олександр Стадніченко, глава рекламної компанії Amilidius Богдан Терзі та багато інших.

Читайте также:   Еліна Світоліна в півфіналі WTA Premier Mandatory!

Розпочалася презентація з демонстрації відеоролику лукбуку Makatsaria Jewelry, зйомки якого проходили в прекрасних італійських локаціях. Героїнею відеороботи стала юна одеська модель Анастасія Бондарчук, яка приміряла незрівнянні прикраси на фоні мальовничого озера Браєс в італійських Альпах. Нікого з присутніх зіркових гостей ефектна презентація не залишила байдужим.

Окремо заслуговує на увагу форма подачі прикрас: вироби з білого та жовтого золота з чорними й білими діамантами немов застигли в прозорих брилах льоду. Така інсталяція викликала справжній подив та захват зіркової публіки.

Проте мета презентації полягала не стільки у продажі ювелірних виробів, як у благородній справі. Річ у тім, що прикраси були розіграні на аукціоні, а 25% від продажів виробів Makatsaria Jewelry відправляться на допомогу передчасно народженим дітям і покупку медичного обладнання. У зв’язку з цим знаменитості могли не тільки придбати собі ювелірну прикрасу, а й зробити значний внесок у розв’язання важливих проблем.

Читайте также:   Знайдена заміна Уїллу Сміту в сіквелі «Загону самогубців»

Теплу атмосферу заходу забезпечили друзі Іраклі співаки та музиканти: Гіоргі Дараквелізде, Надін Руссу, Анастасія Воєдило, Андрій Большедворський, Олена Крутієнко та DJ Amelie. Ведучою вечора стала Катерина Македонська.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *