Фіналіст проекту «Танці з зірками» Олександр Прохоров розповів про підготовку до фіналу шоу (ФОТО)

Уже цієї неділі вся країна побачить грандіозний суперфінал проекту «Танці з зірками»! До прямого ефіру залишилися лічені години, тому учасники посилено готуються до виходу на паркет. Олександр Прохоров, фіналіст проекту і партнер Анни Різатдінової розповів як проходить підготовка до масштабного фіналу шоу.

«Фінал! Ми дійшли до нього. Я хочу висловити слова подяки всім, хто відправляв СМС і голосував за нашу пару. Тільки завдяки вам ми пройшли весь цей шлях! Залишився ще один ефір, в якому саме глядачі виберуть, хто гідний кубка. Не сподівайтеся на диво, голосуйте за своїх улюбленців! 😉 Ми включили турбо-режим і посилено готуємося до фіналу. Такий великий шлях пройдено і ми не зупинимося на його половині! 14 тижнів минуло непомітно і цієї неділі останній прямий ефір. Ми готуємо дуже ефектні і, звичайно ж, технічні постановки, які точно підкорять вас. Ми готові запалювати цей паркет в фіналі! Сподіваюся, що ви підтримаєте нас у цій боротьбі, Вашими голосами! »- поділився Олександр Прохоров.

Читайте также:   У Netflix з'явився власний інтернет-магазин

Нагадаємо, що в півфіналі шоу «Танці з зірками» пара Олександра Прохорова і Анни Різатдінової виконала три танцю: енергійний джайв, самбу, і запальне танго з Владом Ямою!

Тріо Яма – Прохоров – Різатдінова влаштували на паркеті справжній шоу-спектакль з гумором! А Влад Яма приміряв на себе одночасно чотири яскравих образ: портьє, офіціант, колоритна покоївка і дуже здивував глядачів появою в оголеному вигляді.

Грандіозний фінал проекту «Танці з зірками» відбудеться вже цієї неділі, 24 листопада, на каналі 1 + 1! Пара Олександра Прохорова і Анни Різатдінової і їх номер для голосування 12!

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *