Ельвіра Гаврилова відвідала прес-конференцію, присвячену проекту Amaala в Монако (Фото+Відео)

Нещодавно, в Монако проходила цікава прес-конференція з СЕО проекту Amaala Ніколасом Нейплзом на тему будівництва нового лакшері острова-курорта на узбережжі Червоного моря, який має назву Амаала.

Знаходячись в Монако, наша шеф-редактор Ельвіра Гаврилова, разом із засновником рекламної компанії Amillidius Богданом Терзі відвідали прес-конференцію в якості запрошених гостей.

Nicholas Naples повідомив, що відпочивати тут будуть 2,5 мільйона найзаможніших людей у світі. Програми курорту будуть доступні круглий рік: тут і бутик-круїзи по Червоному морю, дайвінг на коралових рифах, величезні поля для гольфу, усілякі басейни, ресторани, спа-процедури і чого тільки душа забажає. Найвідоміші дизайнери візьмуться за розробку унікального стилю номерів і готелів.

Читайте также:   Українські школярі увійшли в топ-10 на міжнародній олімпіаді з робототехніки

Першу частину острова-курорту, спрямованого на оздоровлення, мистецтво і розкішне життя введуть в експлуатацію вже в 2020 році. Завдяки близькості до регіональних напрямків, включаючи Марракеш, Петру, Каїр, Бейрут, Дубаї та Стамбул, Амала стане серцем нової Близького Сходу.

Проект забезпечить цілорічне призначення унікальною спадщиною та ландшафтом, незайманими екосистемами та можливостями яхтингу світового класу.

Розкішні вілли Амаали, за словами СЕО проекту, коштуватимуть від 6 до 60 мільйонів євро. Детальніше про острів-курорт вже зовсім скоро читайте на сторінках нового жовтневого номеру Financoff!

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *