Червоний хідник для глядачів, новий Рекорд України, виступи зірок, 15000 кульок – у Києві відбудеться велике свято для дітей та тінейджерів!

Залишилися лічені години до наймасштабнішого та найдивовижнішого свята року для дітей – «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY»! Вже 6 листопада у столичному Палаці спорту маленькі тусовщики, з усієї України, побачать ексклюзивну програму із застосуванням різноманітних спецефектів та добіркою найкращого контенту – це буде справжнє WOW-свято для дітей та підлітків.

Поки ви роздумуєте чи йти на дискотеку зі своїми дітьми або племінниками, організатори обіцяють дивувати не по-дитячому! Спеціально для заходу, в Палаці спорту вже кілька днів будують ексклюзивну масштабну сцену! Адже організатори подбали про те, щоб глядачі на танцполі та на трибунах отримали яскраві спецефекти і відчуття свята. А для того, щоб абсолютно всі юні гості вечірки побачили шоу і все, що відбувається на основній сцені, організатори зробили другу фан-зону у вигляді подіуму висотою 80 сантиметрів. Це буде повноцінний танцпол, на якому діти зможуть побачити все, як і перша фан-зона, та звичайно ж, танцювати і веселитися, адже цього на «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY» буде вдосталь!

Читайте также:   Florence + The Machine випустили саундтрек до фільму «Круелла»

«Нашій сцені можуть позаздрити всі зірки шоу-бізнесу, адже вона буде величезною і, головне з гарним оглядом з будь-якої точки Палацу спорту! Процес зведення цієї сцени – це дуже довга і кропітка справа, адже на ній буде розміщуватися більш ніж 800 світлових приладів, велика кількість кіловат звуку! Всі декорації, підвіси та сцена будуються кілька днів! Це буде дуже грандіозно, адже ми приготували для наших маленьких тусовщиків тільки найкраще! Весело буде абсолютно всім: і дітям, і дорослим – це справжнє свято для родини» – поділилася організатор дискотеки «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY» Анна Склярчук.

Вже перед початком дискотеки маленькі тусовщики та їхні батьки отримають нереальну кількість емоцій та вражень. Вперше буде усіма улюблений червоний хідник, яким зможуть пройтися абсолютно всі гості дискотеки «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY» і, звичайно ж, зробити круті фото і відчути себе справжніми зірками! Також у холі Палацу спорту на глядачів чекатимуть різноманітні фотозони, цікаві перформанси й ростові персонажі з мультфільмів, різноманітні інтерактиви.

Читайте также:   Слуга британської королеви вкрав у неї 77 речей

«Ми хочемо, аби кожен глядач відчув себе зіркою! Червоним хідником зможуть пройти і зробити на ньому фото абсолютно всі охочі. Ми робимо все по-максимуму яскраво для всіх наших гостей! Вперше за всю історію Палацу спорту, глядачі, які сидять на трибунах, отримають таку ж порцію найкращих спецефектів, як і глядачі на танцполі: кулі-гіганти, 15000 кульок, які падають зі стелі. У нас немає ніяких обмежень! Вкладено багато сил. Багато цікавинок наші глядачі побачать першими, адже ніколи раніше вони не були ніде показані. Ми придумали багато сюрпризів. Однозначно варто йти на шоу-вечірку! Ми очікуємо всіх дітей столиці і не тільки! З усієї України! Приїжджайте, буде круто! Всіх раді бачити, всіх чекаємо з нетерпінням» – розповіла Дар’я Білопольська, організатор дискотеки.

Звичайно ж на дискотеці «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY» будуть зіркові виступи: заспіває популярна українська співачка TAYANNA, представнця України на дитячому Євробаченні-2019 – Софія Іванько, виступами порадують яскраві та талановиті дитячі групи «High Up 5», «Кеди», а також «Dream School», учасник проекту «Голос. Діти» Ярослав Рогальський та багато інших! Розважати тусовщиків будуть наймолодші діджеї України Dj Solo та Dj Tim з кращими диско-хітами.

Читайте также:   Дозвілля на карантині: «Цирк дю Солей» порадує глядачів онлайн-трансляціями (відео)

Ведучими заходу стануть: резидент «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY» – Валентин Орлов, наймолодша ведуча країни, учасниця проектів «Голос Діти» і «Розсміші коміка» – Варя Кошова (донька Євгена Кошового), яскравий та драйвовий – Євген Тюртюбек.

А найцікавіше, всі глядачі стануть учасниками встановлення нового Рекорду України – «Наймасштабніша дитяча дискотека», який буде додано у «Книгу рекордів України»!

«EMOTIONS KIDS DISCO PARTY» – найемоційніший формат, який тільки може існувати, відбудеться 6 листопада у столичному Палаці спорту! Це буде історія тисяч маленьких сердець, які щиро випромінюють свої яскраві емоції та заряджають всю Україну позитивом. Незабутня атмосфера щастя на найбільшій дискотеці для дітей!

Квитки від 100 грн

Купити квитки онлайн https://concert.ua/uk/event/emotions-kids-disco-party

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 520

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *