21th Odessa Fashion Day (DIGITAL)

8 і 9 травня в Одесі відбулися зйомки 21-го сезону Odessa Fashion Day, вперше – у форматі DIGITAL: в рамках проєкту пройшли покази колекцій 20 українських дизайнерів з різних міст України. Дана ініціатива організаційного комітету Odessa Fashion Day спрямована на підтримку регіонального та національного виробника (дизайнера) одягу, взуття та аксесуарів. Ініціатори впевнені, що обставини, які виникли у зв’язку з пандемією, надають унікальну можливість привернути максимальну увагу українського споживача за допомогою інтернет-простору.

Odessa Fashion Day – це ланцюжок культурно-масових заходів, що проходять двічі на рік в Одесі, починаючи з 2010 року. Проєкт є ініціативою щодо захисту і просування вітчизняного виробника у сфері моди. З 2016-го OFD – офіційний стратегічний партнер Ukrainian Fashion Week.

Читайте также:   Виза в Японию: теперь дешевле и проще

Команда Odessa Fashion Day, орієнтуючись на думку світових експертів, створила умови, за яких українські дизайнери одягу, взуття та аксесуарів мали змогу професійно заявити про свою діяльність і показати колекції широкому загалу в онлайн-просторі, тим самим підвищивши впізнаваність свого бренду і збільшивши кількість потенційних клієнтів у майбутньому.

Починаючи з 8 травня, кожен поціновувач моди мав унікальну можливість у вільному доступі подивитися покази таких брендів, KASS, BENDUS, STARCHAK, KEKA, JULIYA KROS, Kristina Laptso, KIZKOFURS, PORRIMA, Sofo look, Svetlana Karpova, Reverie dress, Pravda label, LIDIA YANITSKA, TETIANA ZAHORODNYK, TIMOFEEV, DalAuri, #КРАСАВА, Semenenko, Maison Sophy G, в онлайн-просторі проєкту і всіх партнерів сезону.

Важливо відзначити, що з урахуванням ситуації, яка склалася в країні і в світі, організаційний комітет проєкту з усією ретельністю підійшов до роботи команди. Кількість учасників не перевищувала 10 осіб, усі були зобов’язані проходити температурний скринінг тричі на день, перебували в масках (респіраторах) відповідно до часу їх експлуатації і в рукавичках, обробляли руки, а також дотримувалися дистанції при зйомках не менше двох метрів один від одного. Робоча техніка (інструменти) і поверхні оброблялися дезінфекційними засобами.

Відеоматеріал буде опублікований на онлайн-ресурсах проєкту Odessa Fashion Day: Facebook (@odessafashionday), YouTube (Odessa Fashion Day), Instagram (@odessafashionday).
На глядачів чекатимуть захоплюючі спецрепортажі від медіапартнерів проєкту –телеканалів FASHIONTV UKRAINE, GTV і A1, а також усіх ЗМІ, небайдужих до реалізації проєкту.

Читайте также:   Головна кіноподія літа 9-й Одеський міжнародний кінофестиваль

Окрема подяка організаторів – партнерам DIGITAL-сезону: Емералд Моторс BMW, EvaNika craft coffee, Colordance, Granddent, Vesch, Frapolli 21 Hotel, Клиника Святой Екатерины, Zarina, ARTPODIUM, Make Me Up Studio and School, Hair & Make up, Synergy Group, Larang.
А також – медіапартнерам: FASHIONTV UKRAINE, Joy, GTV, A1, GLORY magazine, «Натали», Burda, Folga’, Studio of my DREAMS, Best People Club, Woman MAGAZINE, SEWING BUSINESS AND FASHION, Amillidius, Nova magazine, ІА «Одеса-медіа», «Фаворит удачи».

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *