Олександр Усик сьогодні втратив ще один пояс у важкій вазі

Колишній абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик сьогодні втратив ще одне звання. Всесвітня боксерська організація (WBO) на своєму сайті оголосила про те, що поясом українця тепер буде володіти поляк Кшиштоф Гловацький, який до цього носив звання “тимчасового чемпіона”. Таке рішення було прийнято в зв’язку з переходом Усика в суперважку вагову категорію.

– Оскільки чемпіон WBO Олександр Усик переходить в суперважку вагу, тимчасовий чемпіон Кшиштоф Гловак тепер визнаний новим чемпіоном WBO у важкій вазі, – сказав президент WBO Франсиско Пако Валькарсель.

З усієї колекції чемпіонських поясів у українського боксера залишився тільки один – титул за версією IBF. Однак і від нього наш боксер готовий добровільно відмовитися, адже зараз своє майбутнє пов’язує виключно з хевівейта.

Читайте также:   "Манчестер Юнайтед" у біді. Борг клубу збільшився на 40% і склав 429 млн фунтів

Олександр Усик спочатку позбувся пояса WBA, 29 березня організація відібрала у нього звання через відмову від обов’язкового захисту в бою з Денисом Лебедєвим. 4 червня українець втратив титул за версією WBC і став “чемпіоном у відпустці”. Це означає, що Усик зможе претендувати на цей пояс, якщо вирішить повернутися у важку вагу.

Український боксер повинен був дебютувати в хевівейті 25 травня в бою проти Карлоса Такама, але травма біцепса не дозволила Олександру Усику продовжити свою підготовку і вийти на ринг. Очікується, що наш спортсмен зможе вже восени повернутися і провести дебютний поєдинок у новій для себе ваговій категорії, проте поки невідомо ні ім’я суперника, ні приблизна дата бою.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *