Український боксер став чемпіоном світу з поламаною рукою

Артем Далакян десять раундів боксував з переломом і відстояв пояс

У чемпіонському бою, який 8 лютого відбувся в Києві, непереможний українець Артем Далакян 10 з 12 раундів на рингу захищав свій титул з поламаною рукою.

Промоутерська компанія Union Boxing Promotion, яка веде справи чемпіона WBA в найлегшій вазі, заявила про це офіційно.

– На жаль, буквально сьогодні діагноз підтвердився, у нашого чемпіона зламана права рука. Вважаю, що Артем виявив справжні бійцівські якості, адже протягом 10 раундів боксував зі зламаною рукою, – йдеться в повідомленні промоутерів.

Відразу після бою доктор наклав Далакяну гіпс. У повідомленні також підкреслили, що за рекомендацією лікарів Артем мінімізував приймання рідин, щоб не набрякали рука.

Читайте также:   "Фенербахче" хоче орендувати нападника "Динамо" за 1 млн. євро

– Найближчі тижні він буде відновлювати руку. Коли станемо чіткіше розуміти терміни відновлення, визначимо подальшу стратегію просування боксерської кар’єри Артема. Хочемо організувати йому великий бій за об’єднання титулів, – сказав промоутер Далакяна Юрій Рубан.

Нагадаємо, Артем Далакян став володарем чемпіонського титулу WBA у лютому 2018 року в результаті перемоги над американцем Браяном Вилоріо. З того часу українець вже чотири рази захистив своє звання в поєдинках проти Сірічаі Тайена з Таїланду, Георгіо Леброна з Домініканської Республіки. Поєдинок проти Леброна відбувся у Києві 15 грудня 2018 року.

15 червня 2019 року Артем успішно провів у Києві третій захист свого чемпіонського титулу WBA в надлегкій вазі проти офіційного претендента Саравута Таворнхама з Таїланду. Бій закінчився достроково перемогою українця.

Читайте также:   В Олімпійських іграх вперше візьме участь трансгендер

І, нарешті, 8 лютого Далакян переміг Хосбера Переса одноголосним рішенням арбітрів: 118: 110, 117: 111, 117: 111 і в четвертий раз відстояв чемпіонський пояс WBA.

Всього на рахунку 32-річного українського чемпіона тепер 20 боїв у професійній кар’єрі (20 перемог, з них 14 нокаутом).

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *