У Канаді побитий світовий рекорд за тривалістю хокейного матчу

Благодійна гра допомогла зібрати майже два мільйони доларів на боротьбу з раком

Абсолютний світовий рекорд за тривалістю хокейного матчу встановили спортсмени з канадської провінції Альберта, які безперервно грали протягом 252 годин – десять з половиною діб. Про це повідомляє телеканал CBC News.

Благодійна гра завершилася рано вранці 15 лютого. На відкритому льодовому майданчику, розташованому недалеко від Едмонтона, зустрічалися команди “Надія” (Team Hope) і “Лікування” (Team Cure). 40 хокеїстів, змінюючи один одного, продовжували зустріч без перерви протягом понад 252 години. “Надія” виграла матч з рахунком 2649: 2528.

Як розповіла одна з організаторів гри Кейт Галлахер, ця спортивна подія вже увійшла до Книги рекордів Гіннесса. Її учасники також за 10 днів зуміли зібрати майже два мільйони доларів ($1.8 млн), які будуть спрямовані на дослідження в області боротьби з раковими захворюваннями в Університеті Альберти.

Читайте также:   "Ювентус" в дев'ятий раз поспіль виграв чемпіонат Італії

Попередній рекорд також був встановлений командами “Надія” і “Лікування”. У 2018 році вони грали без перерви протягом 251 години 7 хвилин і 58 секунд. Після чого командам знадобилася трирічна відпустка – і ось вони знову зібралися разом і побили рекорд.

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *