Капітан “Динамо” розповів про свою травму ноги

Сергій Сидорчук в матчі з “Зорею” уникнув перелому, але два тижні все ж пропустить

Капітан київського “Динамо” Сергій Сидорчук розповів про своє самопочуття після травми ноги в матчі з “Зорею”. (3: 1). На 83-й хвилині матчу проти “Зорі” хорват Ловро Цвек грубо врізався в опорну ногу киянина і, пробивши захисний щиток, завдав Сидорчуку рвану рану гомілки. Партнери забрали капітана з поля, а півзахисник “Зорі”, який вийшов на заміну після перегляду VAR, був вилучений арбітром, провівши на полі всього 5 хвилин.

– Самопочуття нормальне. Рвана рана, наклали на ногу п’ять швів. Я не переглядав цей епізод, але все-таки думаю, що гравець “Зорі” так грубо в цьому епізоді грав ненавмисно. Зла на нього не держу. Хоча все могло бути набагато гірше. Слава богу, що так. Скільки пропущу, поки не можу спрогнозувати. Все буде залежати, як буде гоїтися рана, – сказав Сидорчук.

Читайте также:   Українські тенісистки оновили рекорди у рейтингу WTA

Капітан розповідає про травму спокійно, як і належить головному, а ось одноклубники його були більш емоційні.

– Я якраз був на полі, недалеко від місця, де сталося зіткнення. Подивився на його ногу, і прямо скажу, виглядала вона не дуже добре. Було багато крові. Підтримали Сергійка, сказали, що все буде добре. Слава Богу, що обійшлося без перелому ноги, – зазначив Біньямін Вербич. А Віталій Буяльський повідомив, що перемогу в цьому матчі команда присвячує Сидорчуку.

Лікарі деякий час підозрювали найгірше, але щиток, нехай і пробитий хорватом, свою справу зробив – уберіг Сидорчука. Він пропустить лише два тижні – після прибуття команди до Києва капітана доставили в лікарню. Там йому наклали шви. Обстеження показало, що пошкодження зв’язок і кісток немає.

Читайте также:   Олимпиада-2026: жители Калгари сказали «нет» Олимпийскому комитету

– У Сергія глибока рвана рана. Після прильоту до Києва йому зробили хірургічну обробку і наклали п’ять швів. Суперник пробив шипами бутси щиток і розірвав Сергію ногу в нижній третині гомілки, – розповів старший лікар “Динамо” Андрій Шмрогун.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *