Хабіб Нурмагомедов готовий прийняти вибачення від Макгрегора і битися з ним

Але якщо вибачень не буде, Хабіб не потисне Конору руку

Хабіб Нурмагомедов заявив, що йому не подобається, як поводиться Конор Макгрегор. Однак у разі, якщо ірландець вибачиться, Нурмагомедов прийме його вибачення. 

За словами Хабіба, у Конора, як і у будь-якої людини, є недоліки.

– Однак якщо ірландець продовжує так себе вести весь час, то це вже його природа, – зазначив Нурмагомедов.

Чемпіон UFC заявив, що на цей час він не готовий потиснути Макгрегору руку. Але, незважаючи ні на що Нурмагомедов готовий прийняти вибачення Макгрегора.

– Вибачення завжди повинні прийматися незалежно від того, що він сказав. Якщо людина вибачається і приймає свої помилки, ми повинні пробачити його, – вважає Хабіб.

Також Нурмагомедов зазначив, що готовий провести реванш з ірландцем, однак той повинен одержати кілька перемог, щоб заробити право на титульний бій.

Зараз в активі росіянина 28 перемог у 28 поєдинках. Конор, своєю чергою, провів 26 боїв, в яких здобув 22 перемоги і зазнав чотирьох поразок. Ірландець вперше вийшов в Октагон після поразки від Нурмагомедова 18 січня 2020 року, без проблем переміг одного зі старійшин промоушена, “Ковбоя” Серроне. До того ж, Макгрегор продовжує тренуватися в “трештоці” і всіляко провокує Хабіба, натякаючи про бажання взяти реванш.

Чемпіонський бій між Макгрегором і Нурмагомедовим відбувся в жовтні 2018 року. Тоді росіянин здобув впевнену перемогу больовим прийомом. Поєдинок виявився затьмарений інцидентом, в ході якого члени команди Нурмагомедова вирішили з’ясувати стосунки з Конором, а Хабіб вистрибнув з октагону, щоб розібратися з хейтерами. Наслідком стала дискваліфікація асистентів Нурмагомедова, а сам він заявив, що не буде битися, поки термін дискваліфікації не вийде.

Після цього Хабіб встиг захистити титул в бою з Дастіном Порьє, а його наступний бій з Тоні Фергюсоном, призначений на 18 квітня, зірвався через пандемію коронавіруса. При цьому в UFC не виключають, що тепер, можливо, суперником Фергюсона стане не Хабіб, а Макгрегор, якому більше потрібні перемоги.

Раніше батько Хабіба Нурмагомедова заявив, що до бою з боксером Флойдом Мейвезером його сина буде готувати Ломаченко-старший. Однак згодом Мейвезер через трагедію в родині вирішив почекати з відновленням своєї кар’єри й в цьому році на ринг точно не повернеться.

До цього Мейвезер, який залишився непереможним протягом всієї кар’єри, оголошував, що повернеться в лад заради боїв з Нурмагомедовим і Макгрегором (боксери Флойда не цікавили). На проведенні цих двох боїв, як оцінювали експерти, Мейвезер міг би заробити більше мільярда доларів незалежно від їх результату.

Читайте также:   Украинский пловец взял «золото» на чемпионате мира побив мировой рекорд

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *