Чемпіонський бій Ломаченко не відбудеться. Лопес заявив про скасування

Суперник українця говорить, що Лому не випускають з України до США

Суперник Ломаченко в уже призначеному об’єднавчому бою, чемпіон IBF у легкій вазі американець Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) в прямому ефірі у своєму Instagram заявив, що його поєдинок проти українця (14-1, 10 КО), володаря трьох інших чемпіонських поясів в легкій вазі, скасований.

– Бою проти Василя Ломаченка не буде. Він в Україні і не може прилетіти до США через заборону на перельоти. Він не може прилетіти в США. Ми намагалися влаштувати бій з Девіном Хейні, але вони не захотіли, – зазначив чемпіон, побивши в якості передмови грушу в гаражі.

Лопес розчарований тим, що більшість сильних претендентів з топ 15 рейтингу IBF у легкому дивізіоні зараз знаходяться не в США – через карантин не з км битися.

– Є 15 кращих боксерів в моїй ваговій категорії, але більшість з них знаходяться за межами країни. Ситуація – відстій! Джервонта Девіс, я хочу битися. Я думаю, що мій пояс говорить про те, що я кращий, – запропонував Лопес поєдинок одному із співвітчизників.

Поєдинок Ломаченко – Лопес повинен був пройти 30 травня в Нью-Йорку. Остаточну дату залагодили в лютому, коли ні Україна, ні Америка не підозрювали ще про масштаби пандемії, яка накриє світ через три тижні. Суперник Ломи лукавить – навіть якщо українець і приїхав би в США, провести масовий захід в місті, яке зараз стало світовою столицею коронавыруса, ніхто б не дозволив.

Читайте также:   Харлан: Я й подумати не могла, що буду лялькою Барбі

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *